WordPress Realisatie

Het User Interface Design dat is ontworpen in fase 1 wordt omgezet in code. Hierdoor komt het design echt tot leven. Met het CMS-systeem WordPress heb jij veel mogelijkheden om je website aan te passen naar jouw wensen. Tekst veranderen? Foto uploaden? Dit is allemaal mogelijk via WordPress.

Door de nieuwste codeermethoden te gebruiken, nieuwe technologieën te omarmen en te voldoen aan industriestandaarden bouw ik websites die betrouwbaar, stabiel en robuust zijn.

De enorme verscheidenheid aan talen en platforms kan website ontwikkeling tot een complex en moeilijk proces maken. Ik werk samen met verschillende experts. Hierdoor kan ik een reeks van front- en backend-ontwikkelingsservices leveren die zijn opgebouwd rond jouw behoeften en de vereisten van jouw gebruikers. Developers houden nooit op met leren.

In het kort
– Responsive design
– Front-end development (HTML5, CSS3, JavaScript)
– Testen en optimaliseren
– Content aanpasbaar door WordPress

Demas Design
Meer vindbaarheid - Demas Design

Jouw vindbaarheid

Search Engine Optimization (SEO) is het proces om de zichtbaarheid van jouw website in de zoekresultaten van Google te verbeteren waardoor jij een voortrekkersrol speelt bij jouw concurrent. Het is een belangrijk onderdeel van elke digitale marketingstrategie. Ik probeer ervoor te zorgen dat potentiële klanten jouw altijd kunnen vinden.

Google let vooral op de content van jou website. De tekst die op jouw website staat is zeer belangrijk. We hebben het allemaal al eerder gehoord, inhoud is koning. Maar wat zelden wordt gezegd is dat het alleen kan regeren als het is gemaakt op een manier die aansluit op je publiek. Een marketingteam kan elke dag duizenden stukjes content genereren, maar als het niet aantrekkelijk, relevant en waardevol is voor jouw doelgroep dan zie je geen resultaten.

 

Waarom CRO ook erg belangrijk is

Conversie-optimalisatie of CRO zoals de meesten van ons dat kennen is een cruciale marketingtactiek die de prestaties van jouw bedrijf aanzienlijk kan verbeteren. Simpel gezegd, het is het proces waarbij de bezoekers van jouw website actie kunnen ondernemen. Met behulp van geavanceerde, door onderzoek ondersteunde technieken ben ik in staat om precies te achterhalen wanneer er dingen misgaan in de reis van jouw klant. Hierdoor kan ik obstakels die klanten verhinderen converteren naar resultaat. 

Pakketten

Ik verkoop verschilende pakketten zodat jij kan kiezen wat het beste voor jouw onderneming is.

WordPress Theme Installatie

€450,-
vanaf
 • checkSnel geleverd binnen 2 weken
 • checkBeheer makkelijk en snel je eigen website
 • checkVolledig flexibel te beheren dankzij de pagebuilder

WordPress Maatwerk Website

€850,-
eenmalig
 • checkUX & Interface Design
 • checkLevertijd 4 tot 6 weken
 • checkDoorontwikkeling en oog op conversie
 • checkBeheer makkelijk en snel je eigen website
 • checkJouw website is 100% uniek

Onderhoud

€20,-
/ per uur
 • checkToekomstige WordPress updates
 • checkUpdaten van plugins
 • checkUpdaten van thema
 • checkKleine klusjes: technisch, tekstueel & afbeeldingen
*prijzen zijn exclusief BTW.

Laten we samen iets geweldigs maken.

Mijn diensten