Mijn werk

Uitgelichte projecten waar ik aan gewerkt heb. Variërend van design tot realisatie.

Nijhof & Sturris

Nijhof & Sturris richten zich op WOZ-taxaties en advies voor gemeenten en samenwerkingsverbanden. Door de jarenlange ervaring weten zij precies wat er allemaal speelt op dit gebied. Je kunt er terecht voor alle voorkomende WOZ-taxaties zoals herwaardering, permanente marktanalyse en bezwaar en beroep. 

Bekijk website
webdesign ommen

USA Motorbikeshop

Motorrijden is vrijheid. En die vrijheid begint in de showroom van USA Motorbike Shop. Sinds 1982 actief in de Automotive branche en sinds 2005 actief met Harley Davidson. De monteurs hebben jarenlange ervaring en weten raad met elke klus. USA Motorbike Shop is de plek voor tweedehands Harley Davidson’s!

Bekijk website

Rijschool Saskia Stegeman

Het is een grote stap naar meer onafhankelijkheid en mobiliteit! Vaak heb je lang gespaard of betalen je ouders de rijopleiding. Daarom is het erg belangrijk dat je de keuze voor de juiste rijschool maakt. 

Bekijk website
Rijschool Saskia Stegeman

JHS-Fitness

Wil jij een fitter lijf? Wil je afvallen, sterker en dus gespierder worden, meer uithoudingsvermogen hebben, je weerstand verbeteren en dus minder vaak ziek zijn? Kortom; wil jij vanaf nu fit, strak en gezond door het leven? Ga dan sporten bij JHS-Fitness.

Bekijk website
1 2

Heb je een project in gedachten? Laten we dan samen opstijgen.