Mijn werk – Demas Design

Mijn werk

Uitgelichte projecten waar ik aan gewerkt heb. Variërend van design tot realisatie.

Body & Mind Incorporated

Bij Body & Mind Incorporated staat concentratie, rust en focus tijdens het trainen op nummer één. Tijdens het trainen gaat het om jou. Jij moet optimaal presteren. Er is niets of niemand die daar tussen mag staan. 

Bekijk website
Body & Mind Incorporated - Sportschool webdesign

Personal Physical Coaching

Heb je een blessure of klacht? Of wil je graag fitter en vitaler worden? Bij Personal Physical Coaching ben je aan het juiste adres voor onderzoek, revalidatie en behandeling. Het doel is dat je blessure of klacht zo snel en goed mogelijk opgelost wordt en uitblijft, zodat jij weer voluit kunt bewegen en genieten.

Bekijk website
Personal Physical Coaching

Nijhof & Sturris

Nijhof & Sturris richten zich op WOZ-taxaties en advies voor gemeenten en samenwerkingsverbanden. Door de jarenlange ervaring weten zij precies wat er allemaal speelt op dit gebied. Je kunt er terecht voor alle voorkomende WOZ-taxaties zoals herwaardering, permanente marktanalyse en bezwaar en beroep. 

Bekijk website
webdesign ommen

USA Motorbikeshop

Motorrijden is vrijheid. En die vrijheid begint in de showroom van USA Motorbike Shop. Sinds 1982 actief in de Automotive branche en sinds 2005 actief met Harley Davidson. De monteurs hebben jarenlange ervaring en weten raad met elke klus. USA Motorbike Shop is de plek voor tweedehands Harley Davidson’s!

Bekijk website
1 2 3

Heb je een project in gedachten? Laten we dan samen opstijgen.