Digital Design – Demas Design

Digital Design

Om jouw doel te halen moet je natuurlijk goed weten wie jouw doelgroep is. Ik creĆ«er boeiende, functionele en intuĆÆtieve interfaces voor desktop- en mobielvriendelijke producten. Door UI & UX te combineren met het strategische merkproces ontwerp ik inspirerende producten die aansluiten bij het doel en de behoeften van jouw doelgroep. Alle producten worden op maat ontworpen. Voorbeelden hiervan zijn: Webdesign, App design, Webshop design etc.

Jij vertelt mij wat je wilt dat mensen doen: jouw product kopen, lid worden, jouw diensten gebruiken, doneren, stemmen enzovoort. Ik vorm jouw bedrijfsidee in een product dat in staat is om gedefinieerde doelen te bereiken. Het doel is om een indrukwekkende ervaring te creƫren in de interactie tussen het merk en de gebruiker.

In het kort
– Mobile First Design
– User Experience Design
– User Interface Design

Webdesign

Website lanceren? Hiervoor is mijn service WordPress Realisatie. Het ontwikkelingsproces is transparant en gestroomlijnd. Alle websites zijn gebaseerd op de nieuwste UX / UI-methoden om ervoor te zorgen dat gebruikers acties kunnen en willen uitvoeren die zijn gespecificeerd door projectdoelen.

Demas Design - De Wilde Group Ontwerp
Demas Design - Webdesign

Ik zorg ervoor dat jouw klanten het bedrijf dicht bij hen willen houden.

Om jouw klanten goed te kunnen bereiken probeer ik alles over jouw bedrijf te weten te komen. Hierdoor kan ik ontwerpen aanleveren die passen bij jouw doelgroep maar ook bij jouw eigen bedrijf.

Pakketten

Ik verkoop verschilende pakketten zodat jij kan kiezen wat het beste voor jouw onderneming is.

User Interface Design

ā‚¬350,-
vanaf
  • checkSnelle levertijd
  • checkJouw design is 100% uniek
*prijzen zijn exclusief BTW.

Laten we samen iets geweldigs maken.