Digital Marketing – Demas Design

Digital Marketing

Wil je als bedrijf of start-up meer bekendheid creëren dan is Digital Marketing de beste oplossing. De meeste klanten van vandaag bevinden zich op het internet. De grote bedrijven steken veel geld in televisie reclame maar is dat wel een goed idee? Demas Design vindt van niet want het eerste wat kijkers doen wanneer er reclame tevoorschijn komt is hun mobiel pakken.

Digital Marketing kent verschillende strategieën:

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

SEO is meer dan alleen zoekwoorden opnemen. Zoekmachineoptimalisatie is het gebruik van bepaalde elementen op jouw website om het voor zoekmachines gemakkelijker te maken om de beschikbare informatie te vinden. Jouw doelgroep is opzoek naar jouw dienst of product en als ze jouw niet kunnen vinden is dat erg vervelend. Door SEO toe te passen op jouw bedrijf loop je minder risico potentiële klanten aan jouw concurrenten te verliezen, simpelweg omdat hun website hoger lijkt in de zoekresultaten dan de jouwe.

Conversie-optimalisatie (CRO)

Conversie-optimalisatie of CRO zoals de meesten van ons dat kennen is een cruciale marketingtactiek. Met heatmaps kan ik identificeren waar gebruikers op een pagina hebben geklikt, hoe ver ze over een pagina zijn gescrold en meer. Met behulp van deze informatie kan Demas Design de specifieke elementen van uw website verbeteren die kunnen leiden tot minder conversies.

Social Media Content Creation

Social media is een enorm marketingkanaal dat zoveel potentieel biedt voor leadgeneratie. Elk merk is gebaseerd op krachtige verhalen en waarheden. Demas Design creëert de merkinhoud die nodig is om deze verhalen en waarheden tot uitdrukking te brengen. Scheid je bedrijf van de concurrenten met geweldige inhoud. Ik maak betekenisvolle inhoud voor Facebook, Instagram en welk kanaal dan ook. Bij Demas Design is creativiteit het sterkste punt. Het eindresultaat zijn tevreden klanten die profiteren van meer siteverkeer en conversies.